RK Borac m:tel dogovorio tri prijateljske utakmice

Pripreme za novu sezonu

RK Borac m:tel dogovorio tri prijateljske utakmice

RK Borac m:tel, nakon nastupa na 49. Međunarodnom TV turniru šampiona „Doboj 2017“, dogovorio je odigravanje još tri prijateljske utakmice prije početka takmičenja u Premijer ligi BiH.

Prvu pripremnu utakmicu „crveno-plavi“ će odigrati 26. avgusta, u 19 časova u mjestu Vidovec kod Varaždina protiv istoimenog kluba.

Četiri dana kasnije, 30. avgusta, od 19 časova Banja Luka će ponovo biti domaćin jednog velikog rukometnog susreta, jer će šampioni BiH u SD „Borik“ ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu.

U trećoj pripremnoj utakmici RK Borac m:tel, 2. septembra, od 19 časova, biće domaćin ekipi Hapoel Rishon iz Izraela.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

S obzirom da je Borac m:tel slobodan u prvom kolu Premijer lige BiH i da prvu utakmicu u novoj sezoni igra tek 22. ili 23. septembra, moguće je da do tada odigra još nekoliko prijateljskih susreta sa ekipama iz BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi