RK Borac započeo pripreme za drugi dio sezone

U prostorijama kluba održana prozivka igrača

RK Borac započeo pripreme za drugi dio sezone

E. Čaušević

Trener RK Borac Boris Dvoršek danas je izvršio prozivku rukometaša i tako označio početak priprema za drugi dio sezone.

Na današnjoj prozivci u prostorijama kluba prisustvovalo je 25 igrača, a ekipu je u zimskoj pauzi pojačao srednji bek Ivan Dumekčić, te igrači koji su nekada nosili dres Borca Stefan Ćosić, Dean Šešić i Milan Glumičić.

Trener banjalučke ekipe Boris Dvoršek kazao je igračima da ih očekuje naporan rad kako bi ostvarili postavljene ciljeve, od kojih je najbitnije da odbrane duplu krunu u BiH.

"Sljedeći mjesec imamo četiri utakmice SEHA ligi i cilj nam je da ostvarimo barem dvije pobjede", rekao je Dvoršek.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iz RK Borac najavili su da će u narednom periodu biti nekoliko novina u klubu, te da žele da poprave imidži i bolji odnos prema banjalučkom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi