RK Bosna: Želimo da Savez osigura regularnost takmičenja

Saopćenje za javnost RK Bosna

RK Bosna: Želimo da Savez osigura regularnost takmičenja

O. Lekić

Rukometni klub Bosna Sarajevo narednog vikenda započinje novu premijerligašku sezonu.

Rukovodstvo kluba postavilo je cilj, a to je titula naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Osim naslova prvaka, kojeg "Studenti" žele sportskim uspjesima vratiti u glavni grad Bosne i Hercegovine, cilj kluba jeste i nastup na međunarodnoj sceni.

Uzimajući u obzir da su svi muški klubovi, koji su ostvarili učešće u jednom od evropskih takmičenja u sezoni 2013/14 odustali od istog, Upravni Odbor Rukometnog kluba Bosna odlučio je da će klub u narednoj sezoni uzeti učešće u evrospkom takmičenju, koje klub zasluži po ostvarenom plasmanu,a uslov navedenog jeste, da Rukometni Savez Bosne i Hercegovine obezbijedi maksimalnu regularnost takmičenja u nadolazećoj premijerligaškoj sezoni.

Upravni Odbor Rukometnog kluba, ovom prilikom, želi članovima stručnog štaba i rukometašima našeg kluba poželjeti sretan i uspješan početak nove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.