RK Derventa protiv Bosne želi nastaviti niz

Premijer liga BiH

RK Derventa protiv Bosne želi nastaviti niz

D. Vejo

Predivnu sportsku bajku ispisuju rukometaši Dervente ove sezone u Premijer ligi BiH.

Govorili su im da su autsajderi te da nemaju šta ove sezone tražiti u društvu najboljih, a onda kao grom iz vedra neba. Treće mjesto na tabeli i 25 osvojenih bodova. 

Trijumfi su se redali, a Dervenćani iz utakmice u utakmicu opovrgavali riječi kritičara. Sada, postali su strah i trepet za sve ekipe koje im se nađu na putu. U prošlom kolu pao je lider na tabeli, ekipa Vogošće, a kako kažu, milosti nema ni za ekipu Bosne.

"Protiv Bosne samo pobjeda dolazi u obzir. Mi smo kvalitetniji tim od našeg narednog protivnika, te se nadam novom trijumfu i nastavku pobjedničke serije. Poštujemo Bosnu, ali mi se o svemu pitamo na našem terenu", zaključio je rukometaš Dervente, Goran Lukić.

Utakmica 12. kola Premijer lige BiH između Dervente i Bosne igra se u subotu od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi