RK Igman organizovao druženje povodom plasmana u PL BiH

Nakon historijskog uspjeha

RK Igman organizovao druženje povodom plasmana u PL BiH

Rukometni klub Igman sa Ilidže novi je član rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše.

Sastav kojeg s klupe predvodi nekadašnji rukometni reprezentativac BiH, Adem Bašić, ostvario je historijski rezultat plasmanom u najjači rukometni rag u našoj zemlji.

Plasman među rukometnu elitu u našoj domovini rukometaši Igmana su proslavili u prostorijama hotela Hollywood na Ilidži, a među brojnim zvanicama na ovome druženju bilo je i mnogo nekadašnjih igrača ovoga kluba, ali i rukometnih radnika iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

U Igmanu se nadaju da će lokalna zajednica prepoznati kvalitetan rad u ovom sportskom kolektivu kojeg uglavnom čine momci s opštine Ilidža koji su stasali upravo u redovima ovoga tima.

Ilidžanci vjeruju da uz kvalitetan rad i adekvatnu podršku neće biti sastav koji će samo jedno ljeta plesati u Premijer ligi BiH, već imaju ambicije postati stabilan član našeg najelitnijeg rukometnog razreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije