RK Prijedor dobio novog trenera

Smjena na klupi premijerligaša

RK Prijedor dobio novog trenera

D. Vejo

Loši rezultati uticali su na to da rukovodstvo Rukometnog kluba Prijedor, smijeni Dragana Šaponju, a na mjesto novog trenera postavi Jovicu Radakovića.

Aktuelni igrač koji igra na poziciji desnog krila, istakao je da će dati sve od sebe kako bi sa svojim pomoćnicima popravio utisak nakon šest vezanih poraza u Premijer ligi BiH.

"Želja ljudi iz kluba bila je da ja budem taj koji će sezonu privesti kraju. Hvala na ukazanom povjerenju, dat ću sve od sebe kako bi krenuli u pohod na što bolje rezultate", naglasio je Radaković.

Prijedorčani se nalaze u dosta teškoj situaciji. Zauzimaju posljednju poziciju na tabeli, a večeras ih očekuje meč 20. kola protiv provplasirane Vogošće.

Svakako da za tim iz grada na Sani očekuje težak period u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi