RK Velež sutra u Mostaru dočekuje Slogu

Utakmica 21. kola Prve lige Jug

RK Velež sutra u Mostaru dočekuje Slogu

Rukometaši Veleža sutra u Mostaru igraju protiv RK Sloga iz Gornjeg Vakufa u okviru 21. kola Prve lige Jug.

Mostarci se nalaze u dobroj formi i trenutno zauzimaju drugo mjesto na tabeli. Nakon što je prije nekoliko kola u Mostaru "pao" lider Goražde, Mostarci s velikim optimizmom dočekuju meč sa Slogom.

"Trenutno smo u dobroj formi i ova utakmica dolazi u pravom trenutku. Pokazali smo svima koliko možemo pobjedom protiv Goražda, kojem je to bio prvi poraz u sezoni. Igramo bez pritiska, a naši navijači će nam biti samo motiv više. Sloga je naš sportski prijatelj, drag gost i svi jedva čekamo utakmicu. Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu i da uživaju u rukometu", rekao je rukometaš Veleža Nedžar Šapuh.

U redovima Rođenih najvjerovatnije neće biti kadetskog reprezentativca BiH, Zlatka Krese, koji se nalazi s reprezentacijom na turniru "Rukomet je moja budućnost" koji se igra  u Bugojnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi