RK Zagreb dolazi sa 3 ekipe u Međugorje

RK Zagreb dolazi sa 3 ekipe u Međugorje

Sponzorski tekst

Predstavnici RK CO Zagreb potvrdili su učešće na na IV međunarodni rukometnom turniru za mlađe uzraste "Stanko Sivrić" Međugorje 2009 i to sa 3 ekipe u muškoj konkurenciji (godišta: 92/93, 94/95, 96/97).

RK CO Zagreb je već nastupao na turniru Međugorje 2007 sa dvije ekipe, kada su privukli pažnju velikog broja ljubitelja rukometa iz ovog kraja. Nadamo se da će tako biti i ove godine, te da će njihovo ovogodišnje sudjelovanje dati novi zamah turniru u želji da postane najveći u ovom dijelu Europe.

Ova vijest je potvrda kako organizatori Tunira - HRK Međugorje svih ovih godina rade dobar posao, a za ovogodišni turnir najavljuju da će biti najbolji i najposjećeniji do sada s nizom zabavnih sadržaja koji će sudionicima i posjetiteljima biti na raspolaganju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.