Rukometaši Bosne i Hercegovine poraženi od Crne Gore

Prijateljska utakmica u Baru

Rukometaši Bosne i Hercegovine poraženi od Crne Gore

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je danas u Baru odmjerila snage sa selekcijom Crne Gore.

Utakmica je okončana rezultatom 30:26 za Crnu Goru, nakon što je domaća reprezentacija nakon prvog poluvremena bila u prednosti o 15:14.

Najefikasniji igrači utakmice bili jsu reprezentativci Crne Gore Miloš Vujović i Vuko Borozan sa po sedam pogodaka, dok su u našem timu bolji od ostalih bili Senjamin Burić sa pet, te Nikola Prce sa četiri gola.

Prijateljska utakmica:

Crna Gore - BiH 30:26 (15:14)

Crna Gora: Lazović, Liovina 4, Mijatović, Mijušilović, Ristanović, Ševaljević 3, Melić 2, Leković, Vujačić, Grbović 5, Kanilaraš, Vujović 7, Čavor, Anđelić, Milašević, Petričević 1, Borozan 7, Radović 1

Bosna i Hercegovina: Ovčina 1, Perić 2, Tarabochia 3, S. Burić 5, Bečić 2, Panić 2, Savić 1, Terzić 1, Karačić, Prce 4, Malinović 2, Milas 1, Zulfić, Hadžiomerović 2, Halilković, B. Burić, Blažević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti