Eldin Travančić i Derviš Birdahić

Rukometaši Bosne složni: Dođite i podržite nas u borbi

Rukometaši Bosne u subotu nastavljaju svoju borbu za opstanak u Premijer ligi.

Nekada najbolji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini pred sobom ima težak period, ali u klubu su optimistični po pitanju narednih utakmica i izazova.

"Sutra nas očekuje teška utakmica protiv Gradačca, koji je dobar tim. Nadam se da možemo doći do pobjede, tanije siguran sam u pobjedu. Iza nas je mjesec dana priprema i spremni smo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nas podrže", rekao je Eldin Travančić, rukometaš Bosne.

"U Bosnu sam se vratio iz Čelika u kojem sam boravio na posudbi. Posljednjih mjesec dana smo radili konstantno i uigravali se. Mislim da smo sada jedna dobra ekipa koja se može suprotstaviti svima", riječi su Derviša Birdahića, koji igra na poziciji lijevog beka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Bosne i Gradačca igra se u subotu od 16 sati u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi