Rukometaši Čelika slavili u Cazinu protiv Krajine

Počela nova sezona

Rukometaši Čelika slavili u Cazinu protiv Krajine

E. Čaušević

U prvom kolu Premijer lige BiH rukometaši Čelika upisali su pobjedu na gostovanju u Cazinu protiv ekipe Krajine (33:30).

Rukometaši zeničkog Čelika jučer su upisali pobjedu na startu nove sezone Premijer lige BiH. Čelik je u sjajnoj utakmici u Cazinu bio bolji od domaćina Krajine sa tri gola prednosti (33:30). 

Gostujuća ekipa je od samog početka utakmice imala prednost koju nije uspustila do kraja meča. Krajina je pokušavala da utakmicu "prelomi" u svoju korist, ali nisu uspjeli više od dolaska na jedan gol zaostatka.

Najefikasniji u ekipi Čelika bio je Marko Pandžić sa osam golova, dok je Enes Skopljak postigao pet. U domaćoj ekipi istakao se Blagojević sa deset golova, a Hajdarević je dodao osam.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi