Rukometaši Čelika u finišu do boda u Gradačcu

Remi Gradačca i Čelika

Rukometaši Čelika u finišu do boda u Gradačcu

A. Beganović

U okviru 17. kola Premijer lige rukometaši Gradačca i Čelika podijelili su bodove (25:25).

Jesenji prvaci, rukometaši Čelika, ni u 2. kolu nastavka prvenstva nisu uspjeli doći do tri boda. Naime, na gostovanju kod Gradačca, koji se grčevito bori za ostanak u društvu naiboljih, izabranici Zdenka Antovića do boda su stigli pet sekundi prije kraja susreta.

Gradačac je na odmor otišao sa golom viška (14:13), a u 40. minuti domaći rukometaši su imali prednost od četiri gola (20:16).

Međutim, Zeničani se nisu predavali i u posljednjem napadu, tačnije pet sekundi prije kraja, Hurem je pogodio za konačnih 25:25.

Najefikasniji u redovima Gradačca bili su Haris Pedić sa osam, te Almir Doborac sa šest golova, dok su Mirza Hurem sa osam, te Davor Kadić sa šest golova bili najefikasniji kod Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti