Rukometaši Čelika žele trijumf protiv Konjuha

Zeničani žele ostati lideri

Rukometaši Čelika žele trijumf protiv Konjuha

D. Kurbegović

Rukometaši  Čelika tokom sedmice, a nakon pobjede u prvom kolu proljetog dijela prvenstva protiv jake Dervente, marljivo su se pripremali za  važan meč kojeg u subotu, 14. februara igraju u Živinicama protiv domaćeg Konjuha. 

"Uigravali smo i odbranu i napad za susret sa  Konjuhom, a pripremili smo i neka specijalna iznenađenja. Zadovljan sam sa urađenim i činjenicom da su svi igrači spemni za utakmicu protiv uvijek jakog domaćina. U Živinice idemo po bodove, jer je to jedini način da ostavrimo planirane ciljeve da budemo u vrhu BiH rukometa", kaže Adnan Bašić, trener rukometaša Čelika.  

Na put u Živinice kreću u najjačem sastavu.

"Moju bivšu ekipu odlično poznajemo. Oni su oslabljeni u odnosu na jesenji dio prvestva kada su u Zenici odlično igrali. Međutim, ni sada ih ne treba potcjenjivati, ali objektivno mi smo sada bolja ekipa od njih i smatram da ćemo bodove iz Živinaca  donijeti  u Zenicu", poručio je Semir Memić, bivši igrač Konjuha, sada standardni prvotimac Čelika. 

Na isti način razmišljaju i kapiten  Davor Kadić, Aldin Begagić, Aldin Mehinović, Adnan Jaškić (također bivši igrač Konjuha) i svi ostali u taboru Čelika koji kažu da osim njihove pobjede  Živinicama, ništa drugo ne dolazi u obzir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.