Rukometaši Kozare savladali Derventu 2

Druga liga Republike Srpske

Rukometaši Kozare savladali Derventu 2

D. Vejo

Rukometaši Kozare iz Gradiške nastavili su sa nizom dobrih partija, nakon što su jučer u okviru osmog kola Druge lige Republike Srpske bili bolji na gostovanju od Dervente 2 rezultatom 26:37 (13:17).

Pred oko 100 gledalaca u Sportskoj dvorani u Derventi, izabranici Siniše Mileusnića upisali su novu, veoma bitnu pobjedu. Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku gostujućeg tima, koju je isti dobio rezultatom 13:17.

Furiozno su gosti iz Gradiške krenuli u drugom dijelu utakmice. Prednost se iz minute u minut povećavala, a na kraju su Gradiščanci zasluženo slavili.

Kozara: Kovačević (13 odbrana plus sedmerac), Mile Veselinović (5), Darko Potajaca, Slavoljub Bjelajac, Aleksandar Gvozden (7), Jovica Kutić (5), Dejan Šljivić (2), Marko Petošević (6), Dragiša Šarić (1), Milan Malešević (1), Aleksandar Kovačević (2), Nikola Stepanović (4) i Jovan Janković (4).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi