Rukometaši stigli u Kopenhagen, večeras u Sarajevu

Zaslužuju doček za pamćenje

Rukometaši stigli u Kopenhagen, večeras u Sarajevu

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Islandu remizirala sa domaćom selekcijom, te je na taj način izborila nastup na Svjetskom prvenstvu.

Izabranici Dragana Markovića obradovali su naciju. Konačno su rukometni Zmajevi skinuli prokletstvo baraža, te su zaslužili da ih se večeras dočeka na sarajevskom aerodromu.

Rukometna ekspedicija krenula je s Islanda ka Bosni i Hercegovini, odnosno naši momci su stigli u Kopenhagen, gdje će se u hotelu Hiltnon odmarati do polaska za naš glavni grad, a na sarajevskom aerodromu trebali bi biti večeras u 21:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.