Rukometaši umorni, ali dobro raspoloženi odradili trening

U Tuzli

Rukometaši umorni, ali dobro raspoloženi odradili trening

E. Škorić

Rukometaši Bosne i Hercegovine pripremaju se za još jednu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Nakon rutinske pobjede nad Kosovom, naša selekcija će u subotu sa istim rivalom odmjeriti snage u četvrtoj utakmici kvalifikacija za SP.

Očekuje se još jedna lagana pobjeda bh. rukometaša, posebno zbog činjenice da igraju u Mejdanu, gdje je uvijek užarena atmosfera.

Danas su Markovićevi izabranici odradili i jedan skraćeni trening od 50 minuta, a sutra će se dodatno pripremiti za utakmicu koja slijedi. Igralo se danas malo nogometa na treningu, na početku i kraju razgibavanje. 

U našoj selekciji vlada sjajna atmosfera, svi su uvjereni u novu pobjedu i nema sumnje da će ona, uz neizostavnu podršku s tribina, biti ostvarena, unatoč umoru od puta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi