Rukometaši Zrinjskog u humanoj misiji
FOTO: RK Zrinjski

Lijep gest rukometaša Zrinjskog

Rukometaši Zrinjskog u humanoj misiji

M. Maksimović

Predstavnici HMRK Zrinjski jutros su posjetili Odjel pedijatrije u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, gdje su razveselili najmlađe pacijente prigodnim darovima.

Sport je jedan od vidova odgoja djece, a na ovaj način smo iskoristili priliku kako bismo izmamili osmijeh na licima ovih mališana, rekao je prilikom posjeta predsjednik HMRK Vedran Škobić.


Šefica Klinike za dječje bolesti Vesna Brkić zahvalila je rukometašima što su se sjetili bolnice i posjetili male pacijente te ih razveselili darovima.


''Nadam se da će ova simbolična akcija potaknuti i druge da prepoznaju važnost solidarnosti i ljubav prema bolesnicima'', kazala je.


Potpredsjednik Zrinjskog Branislav Stojkić kazao je da je želja bila simboličnom humanitarnom akcijom uveličati predstojeće praznike djeci koja će ostati na liječenju za vrijeme njihovog trajanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi