Rukometašice Ilidže u prijateljskom meču bolje od Izviđača

Ilidžanske slavile 29:26

Rukometašice Ilidže u prijateljskom meču bolje od Izviđača

O. Lekić, foto: A. Berbić

U okviru priprema za drugi dio sezone prijateljski susret su odigrale rukometašice Ilidže i Izviđača iz Ljubuškog.

Rukometašice Ilidže i Izviđača vrijedno se spremaju za drugi dio sezone, a juče su u prijateljskom susretu odmjerile snage. Ilidžanke su bile nešto bolje, pogotovo u prvom poluvremenu, pa su na kraju sasvim zasluženo slavile sa 29:26.

Najefikasnije u redovima Ilidže bile su Škaljić sa sedam, Imširević sa pet, te Pavlović sa četiri pogotka, dok su kod Izviđača najučinkovitije bile Boras sa 13, te Majstorović sa četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo, Iližda koja je prvi dio sezone okončala na drugom mjestu, drugi dio sezone će otvoriti susretom sa prijedorskom Mirom, dok će sedmoplasirani Izviđač gostovati kod Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi