Rukometašice Jedinstva remizirale protiv Neretve

Meč 9. kola Premijer lige BiH

Rukometašice Jedinstva remizirale protiv Neretve

E. Čaušević

Rukometašice Jedinstva večeras su u Tuzli remizirale protiv jablaničke Neretve u meču 9. kola rukometne Premijer lige BiH.

Jedinstvo je večeras tokom većeg dijela meča imalo prednost, ali su rukometašice iz Jablanice na kraju uspjele doći do izjednačenja (25:25). Domaće rukometašice bolje su otvorile večerašnji meč, a na pauzu su otišle sa tri gola prednosti (15:12).

U drugom poluvremenu domaće igračice imale su prednost, ali su u samom finišu utakmice to ispustile. Neretva je zaigrala mnogo bolje pred kraj meča što im se na kraju isplatilo jer su stigle do remija.

Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je Midžić Neira koja je postigla osam golova. U gostujućoj ekipi istakla se Kasumačić Lejla sa šest golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Premijer liga BiH, 9. kolo:

Jedinstvo - Neretva 25:25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi