Rukometašice Jedinstva startale sa radom za novu sezonu

Tuzlanke započele pripreme za novu sezonu

Rukometašice Jedinstva startale sa radom za novu sezonu

E. Dindić

Zvanično sa pripremama za novu sezonu počele su i rukometašice OŽRK Jedinstvo AtlasRelaxa.

Vicešampionke Bosne i Hercegovine okupile su se u Mejdanu , gdje je novi trener Tuzlanki Damir Cipurković sa UO kluba srdađno dočekao nove rukometašice. 

Svakoj od njih objašnjeno je šta se očekuje od njih u sezoni, odnosno koje su obaveze pred njima. Kako su i sami najavili iz kluba ove godine žele da odu korak dalje, a to je osvajanje titule prvaka države, što je i prvobitni cilj. Svakako najavljuju jednu jako tešku sezonu. 

Proslavljeni  bivši  bh.reprezentativac Damir Cipurković, najavio je žestok rad na pripremama, i da moraju da daju sve od sebe, da bih se klupski ciljevi ostvarili. 

Današnjoj prozivci odazvalo se 14.rukometašica, dok su opravdano odsutne Neira Midžić, Marijana Sorak i Sumeja Mujkić koje će kasniti par dana. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Dogovoreno je dosta pripremnih utakmica, a svakako vrijedi izdvojiti nastup protiv prvaka Srbije Medicinara, kao i turniri u Osijeku i Loznici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi