"Rukometašice su pokazale svu ljepotu življenja u BiH"

Pismo direktora Borca predsjednici Krivaje

"Rukometašice su pokazale svu ljepotu življenja u BiH"

ŽRK Krivaja iz Zavidovića je 11. i 12. maja bio domaćin ekipama koje su ušle u završnicu Kupa BiH za rukometašice - Borac iz Banja Luke, Mira iz Prijedora i mostarski Zrinjski.

Pred ovu završnicu, ekipa iz Zavidovića je imala visoke ambicije te se očekivalo najmanje finale. Ipak, poraz je došao u polufinalu od Mire, a trofej pobjednika Kupa otišao je u ruke igračica Borca koje su sa 22:21 bile bolje od Prijedorčanki.

Ljubitelji rukometa u Zavidovićima su ovom prilikom pokazali svoju korektnost, a priliku da im zahvali na svemu, iskoristio je direktor Borca, Ranko Gligorić koji je uputio pismo na adresu predsjednice ŽRK Krivaja, Mirele Bašić.

„Prijateljstvo koje smo dosada izgradili, druženjem sa Vama na završnici Kup-a još više se učvrstilo i drago nam je što imamo takve sportske prijatelje kao što je Vaš klub. Drago nam je što su sportistkinje, odnosno rukometašice pokazale svu ljepotu i čar življenja u Bosni i Hercegovini i primjer je drugima kako treba živjeti i voljeti državu u kojoj se živi!", stoji u pismu gospodina Gligorića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.