Rukometašice Zaječara najbolje u Banja Luci

Osmomartovski turnir

Rukometašice Zaječara najbolje u Banja Luci

A. Beganović

Rukometašice srbijanskog šampiona Zaječara pobjednice su 32. tradicionalnog Osmomartovskog turnira u Banja Luci na kojem su još učestvovali Borac, Radnički iz Kragujevca, te Biseri Pljevlja.

Zaječar je opravdao ulogu favorita i u sva tri susreta je upisao pobjede. Najveće iznenađenje turnira bile su mlade rukomnetašice Bisera, koje su savladale Borac i Radnički.

Naš šampion upisao je dva poraza (Biseri i Zaječar), dok je sa Radničkim remizirao, no zbog slabije gol razlike turnir je okončao na posljednjem mjestu.

Reba istači da su se susreti Bisera, Zaječara i Borca bodovali i za Regionalnu ligu.

Najbolja igračica turnira je Sanja Damjenović (Zaječar), najbolji strijelac je Ivana Stojaković (Biseri), dok je najbolji golman Marina Pantić (Radnički).

Rezultati:
Radnički (Beograd) - Zaječar 26:43, Borac (Banjaluka) - Biseri (Pljevlja) 27:33, Biseri - Zaječar 23:32, Borac - Radnički 28:28, Biseri - Radnički 29:27, Borac - Zaječar 29:44.

Plasman: 1. Zaječar 6 bodova, 2. Biseri 4, 3. Radnički 1, 4. Borac 1 bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.