Rukometna ludnica u otvorenom busu, karusel kroz Sarajevo!

Oni su to zaslužili

Rukometna ludnica u otvorenom busu, karusel kroz Sarajevo!

Rukometni reprezentativci Bosne i Hercegovine nakon što si stigli u Sarajevo sa Islanda, letom preko Kopenhagena, otvorenim autobusom pod policijskom pratnjom zaputili su se u centar glavnog grada naše domovine.

Selektor Marković i njegovi igrači će se "iskrcati" na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI centra, gdje će zajedno sa navijačima proslaviti historijski uspjeh najboljeg bh. rukometnog tima.

Osim policijske pratnje za autobusom sa kojeg je stizala pjesma Toromanovića, Prcea, Karačića, Malinovića i ostalih, formirala se duga kolona vozila, a popularni karusel pratio je rukometne Zmajeve do samog centra grada.

Sa našim najboljim rukometašima u autobusu bila je i ekipa portala SportSport.ba, a evo fotografija koje je zabilježio naš fotograf sa lica mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije