Rukometna reprezentacija BiH ostaje bez direktora

Muzurović podnio ostavku

Rukometna reprezentacija BiH ostaje bez direktora

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostaje bez direktora nakon što je Mirza Muzurović najavio svoj odlazak.

Naime, Muzurović je danas obavijestio bh. javnost da iz privatnih razloga napušta poziciju direktora muške seniorske rukometne reprezentacije BiH, odnosno Rukometni savez Bosne i Hercegovine.

On je poručio da će i dalje svim srce biti uz rukometaše Bosne i Hercegovine, ali da je došlo vrijeme za rastanak. Muzurović je podnio ostavku koja na snagu stupa od 1. juna ove godine.

Rukometaše naše zemlje sljedeći mjesec očekuju dvije važne utakmica baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Švedske. Prva utakmica igra se 12. juna u Vaxju, dok je revanš tri dana kasnije u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi