Rukometni savez BiH se zahvalio RK Žepče

Saopštenje za javnost

Rukometni savez BiH se zahvalio RK Žepče

A. Beganović

Rukometni savez Bosne i Hercegovine saopštenjem je obavijestio javnost o potpisivanju ugovora sa RK Žepče, koji će u naredne dvije godine biti domaćin okupljanjima kadetske reprezentacije naše zemlje.

"Rukometni savez Bosne i Hercegovine je potpisao Ugovor sa predstavnicima RK Žepče iz Žepča kojim se za kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, godišta 2000. i mlađe, obezbjeđuje permanentno okupljanje i održavanje priprema ove selekcije za period 2016./2017.godine.

Ovim ugovorom RK Žepče će obezbjediti sve potrebne uslove za održavanje priprema navedenih selekcija

u periodu od dvije godine. Rukometni savez Bosne i Hercegovine ovom prilikom iskazuje veliku zahvalnost RK Žepče i lokalnoj zajednici, te želi ovaj primjer saradnje, te iskazivanja konkretnog interesa za državne reprezentacije Bosne i Hercegovine prikazati javnosti i svim članovima Rukometnog saveza BiH, kao jedan od najpozitivnijih primjera u obezbjeđivanju uslova za državne reprezentacije.

U situaciji u kakvoj se nalazi naša zemlja RK Žepče je svijetli primjer jednog rukometnog kluba iz Bosne i Hercegovine, koji je prepoznao nastojanja Rukometnog saveza BiH da tokom 2016/2017. i narednih godina organizuje sedam rukometnih selekcija Bosne i Hercegovine u ženskoj i muškoj konkurenciji.

S obzirom na sve gore navedeno, iskazujemo jedno veliko hvala u ime Rukometnog saveza Bosne iHercegovine, reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine za RK Žepče", navodi se u saopštenju RS BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi