Rukometni You'll Never Walk Alone za Terzića i kolege

U izvedbi navijača Veszprema

Rukometni You'll Never Walk Alone za Terzića i kolege

Rukometaši mađarskog Veszprema su u revanš susretu četvrtfinala Lige šampiona savladali bogati sastav francuskog šampiona PSG-a, i ne da su ga savladali nego gotovo i ponizili, a rezultat na kraju utakmice glasio 34:28 u korist mađarskog tima.

Sjajnu rolu u pobjedi Veszprema odigrao je i rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirsad Terzić, pogotovo u odbrani, a u pobjedu svog tima uspio je ugraditi i jedan pogodak.

Ako je himna navijača Liverpoola You'll Never Walk Alone najpoznatija i najpopularnija u fudbalskim, a himna Partizana u košarkaškim krugovima, onda za himnu Veszprema možemo konstatovati da je svojevrsna rukometna verzija pjesme You'll Never Walk Alone.

Možda su rukometne dvorane u Njemačkoj punije i ljepše, ali pred najboljom rukometnom publikom igra samo mađarski Veszprem. Kako uopšte izgubiti pred ovakvim navijačima?

Na kraju uživajte u izvedbi himne mađarskog rukometnog velikana nakon plasmana na Final Four Lige šampiona. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.