Rukometni Zmajevi bez Vedrana Delića na Latviju

Delić se povrijedio, Marković pozvao Miličevića

Rukometni Zmajevi bez Vedrana Delića na Latviju

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u sutrašnjem duelu sa Latvijom biće znantno oslabljena jer selektor Dragan Marković neće moći računati na Vedrana Delića.

Naime, sjajno lijevo krilo naše reprezentacije i sarajevske Bosne povrijedio je koljeno na jučerašnjem treningu, pa je danas umjesto u Vitez gdje se igra susret sa Latvijom, otputovao za Mostar.

Umjesto Delića, koji je bio naš ponajbolji igrač u protekla dva kvalifikaciona susreta, selektor Marković je pozvao Ivana Miličevića, koji je bio standradni juniorski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.