Rukometni Zmajevi drugog januara dolaze u Mostar

Pripreme za Katar

Rukometni Zmajevi drugog januara dolaze u Mostar

Direktor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirza Muzurović nedavno je posjetio Sportski savez Grada Mostara.

Muzurović je prilikom posjeta sa predsjednikom Sportskog saveza Mostara Hasanom Šišićem načelno dogovorio dolazak rukometnih Zmajeva u Mostar na pripreme pred Svjetsko prvenstvo koje će se u Kataru igrati u januaru naredne godine. Izabranici Dragana Markovića u Mostaru će boraviti od drugog do devetog januara naredne godine. Ovaj termin će biti potvrđen najkasnije do desetog novembra ove godine nakon konsultacija sa selektorom Draganom Markovićem.

"Reprezentacija BiH bi najvjerojatnije u Mostaru boravila od 2. do 9. januara 2015. godine. Konačna potvrda termina boravka u Mostaru će biti saopštena najkasnije do 10. novembra ove godine nakon usuglašavanja plana priprema sa selektorom reprezentacije Draganom Markovićem", navedeno je u pismu koje je u Sportski savez Mostara došlo iz Rukometnog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.