Rijad Kobilj, potpredsjednik UO RK Bosna

"Sa konkurentima se možemo ravnopravno boriti za opstanak"

Danas je u prostorijama USD Bosna održana press konferencija Rukometnog kluba Bosna.

Ovaj tim u 16. kolu Premijer lige dočekuje ekipu Gradačca, a povodom nastavka sezone prisutnim se obratio Rijad Kobilj, potpredsjednik Upravnog odbora RK Bosna.

"Prvi dio prvenstva smo odigrali dosta loše i završili smo na pretposljednjem mjestu. U mini prelaznom roku koji je iza nas, struka je napravila odabir i dovela deset novih igrača. Mislim da se sada ravnopravno možemo boriti sa konkurentima u borbi za opstanak u Premijer ligi", rekao je Kobilj, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Hvala sponzorima i parnerima kluba, a ovim putem pozivam sve navijače i prijatelje RK Bosna da nas podrže u našoj borbi za opstanak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi