Šabanović operisao koljeno u Rijeci

Golman Vogošće zadobio povredu koljena

Šabanović operisao koljeno u Rijeci

E. Čaušević

Golman RK Vogošće, Adnan Šabanović, operisao je koljeno u Rijeci, te će s terena izbivati nekoliko sedmica.

Šabanović je u utakmici drugog kola Premijer lige BiH za rukometaše protiv Goražda osjetio jaku bol u koljenu, a nakon pregleda utvrđeno je da se radi o povredi. Nakon toga Šabanović je otputovao u Rijeku gdje je operisan, te sada slijedi proces oporavka.

"Jučer sam uradio atroskopiju koljena na klinici Dr. Nemeca jednog od najboljih stručnjaka kada su u pitanju sportske povrede. Sve je prošlo u najboljem redu i dobro se osjećam. Klub je odlučio da se pregled i operativni zahvat obavi u Specijalnoj bolnici u Rijeci", rekao je Šabanović, te dodao: 

"Igrači znaju da u tim teškim momentima najbitnija je potrška kluba koju sam ja stopostotno imao. Ovim putem se želim zahvaliti cijelom kolektivu kluba i svojim saigračima koji su bili cijelo vrijeme uz mene. Očekujem da se vratim na teren za tri sedmice".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije