Golman Vogošće nakon pobjede protiv Izviđača

Šabanović: Pobjedom se vraćamo u utrku za prvaka

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Ekipa Vogošće pobijedila je sinoć na domaćem terenu Izviđač sa 34:26.

Nakon poraza u prvom kolu Lige za prvaka od Maglaja, rukometaši Vogošće sinoć su ubjedljivo savladali ekipu Izviđača. Golman domaćih, Adnan Šabanović, nakon utakmice kazao je da je veoma zadovoljan ostvarenom pobjedom.

"Veoma sam zadovoljan, pobjeda je tu čestitam igračima Izviđača koji su pokazali da nisu slučajno u samom vrhu bh. rukometa. Mislim da je večeras pobjedila ekipa koja je više željela pobjedu", rekao je Šabanović.

On je dodao da je njegov tim na neki način bio ljut jer su poraženi od Maglaja, te su htjeli pobjedom da se vrate u pobjedničku formu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"S ovom pobjedom vraćamo se ponovo u utrku prvaka. Dobro sam branio, ali bilo je tu i malo sreće. Međutim, i sreća se mora zaslužiti. Mnogo smo radili i trenirali ove godine, pa zašto onda titula ne bi ostala u Vogošći", dodao je golman Vogošće.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi