Salkić potpisao za sarajevsku Bosnu

Novo pojačanje

Salkić potpisao za sarajevsku Bosnu

D. Rakanović

Rukometaš Ismir Salkić potpisao je ugovor sa sarajevskom Bosnom. 

U prethodnoj sezoni Salkić je nastupao za ekipu RK Krivaja, i jedan je od igrača koji igra na svim vanjskim pozicijama. 

”Zadovoljan sam današnjim dogovorom i potpisivanjem ugovora jer smatram da ću svojim zalaganjem na terenu pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva za predstojeću sezonu. Nakon razgovora sa Upravom kluba i sa direktorom brzo smo pronašli zajedničku riječ, jer se radi o jednom od najboljih klubova u državi. Dat ću sve od sebe da se pokažem kao pravo pojačanje za sezonu koja je pred nama. Kao što svaka osoba ima svoje razloge i ciljeve tako imam i ja svoje koje želim da ostvarim u Sarajevu ”, izjavio je Salkić. 

"Vjerujemo da će Ismir imati značajnu ulogu u ekipi koju stvaramo za narednu sezonu, jer posjeduje sve kvalitete koji su potrebni da RK Bosna napravi kvalitetan rezultat", ističu iz kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije