Šaponja: Borac je jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi

Trener RK Prijedor nakon poraza u Banjaluci

Šaponja: Borac je jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi

D. Vejo

Rukometaši Prijedora večeras su u Banjaluci pretrpjeli još jedan poraz tokom priprema za nastavak sezone.

Izabranici Ratka Đurkovića pružili su sjajnu partiju, protiv veoma mlade ali perspektivne ekipe Prijedora koju sa klupe predvodi iskusni rukometni stručnjak Dragomir Šaponja. 

Prve utiske nakon poraza, kazao je upravo on.

"Utisci sigurno da nisu zadovoljavajući. Poraz je poraz. Ali ne treba osporavati činjenicu da je Borac jedna od najkvalitetnijig ekipa u ligi. Imamo četiri povrijeđena igrača koja danas nisu mogla nastupati. Do kraja priprema planiramo odigrati mečeve sa Mladosti, Cazinom i ponovo sa ekipom Borca iz Banja Luke", izjavio je za SportSport.ba, Šaponja.

Nakon prvog dijela sezone, Prijedor se nalazi na 12. poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova te im slijedi grčevita borba za opstanak u nastavku. Međutim, optimizma u redovima Prijedorčana ne manjka.

"Naša su očekivanja i cilj opstanak u ligi, te ćemo dati sve da to i ostvarimo", dodaje iskusni stručnjak.

Podsjetimo, Dragomir Šaponja na klupu Prijedora stigao je početkom decembra mjeseca minule godine, a na mjestu glavnog kormilara naslijedio je Sašu Babića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi