Šarac: Koštale su nas tehničke greške
Foto: Jabuka.tv

Šarac: Koštale su nas tehničke greške

Posljednju priliku da urade nešto više u rukometnoj SEHA ligi igrači ljubuškog Izviđača Central osiguranje propustili su na utakmici protiv Tatrana iz Prešova. I ovog puta podbacili su u segmentu koji su naglašavali da žele popraviti – igri u završnici drugog poluvremena.

“Odigrali smo kvalitetnu utakmicu iako smo bili oslabljeni neigranjem četvorice igrača. Napravili smo nekoliko tehničkih grešaka i nismo uspjeli sačuvati vodstvo“, izjavio je Josip Šarac koji je ponovo bio najbolji rukometaš Skauta s osam pogodaka.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Izviđaču su do kraja godine preostale dvije domaće utakmice. Protiv Nexea imaju priliku tražiti prvu pobjedu, dok će duel s viceprvakom Evrope Veszpremom biti šlag na tortu vrlo uspješne 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi