Savčić. Bosna nam je najveći konkurent

Savčić. Bosna nam je najveći konkurent

A. Beganović

S pripremama za narednu sezonu počeli su i rukometaši Čelika, koje će s klupe predvoditi Milanko Savčić, čovjek koji je već radio u Čeliku.

Čelik u nadolazeću sezonu ulazi sa samo jednim ciljem, a to je osvojiti prvo mjesto u Premijer ligi, a Savčić tvrdi da će njegovim izabranicima jedini pravi konkurent biti sarajevska Bosna.

"Imamo veliki broj dobrih ugrača na raspolaganju. Moj konceptje samo rad, rad i rad i iz tog rada treba da se izrodi 16 najboljih igrača izmedju 32 kandidata za prvi tim. Konkrencija u Premijer ligi je velika, ali nam je jedina prava konkurencija ekipa RK Bosna iz Sarajeva. Uvjerean sam da možemo ostvariti cilj Uprave, prvo mjesto na tabeli Premijer lige i plasman u Evropu", ističe Savčić.

Savčiću će u vođenju ekipe pomagati prvi pomioćnik prof. Seldin Rizvanović i magistar sporta Sanjin Terzić a Stručnio štabu je i diplomirani fizioterapet sa Mediciskog fakulteta u Sarajevu Dinko Grebenar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.