Selektor Hrvatske nakon Španije: Hvala Gospi Međugorskoj
Foto: EPA

Babić nakon pobjede

Selektor Hrvatske nakon Španije: Hvala Gospi Međugorskoj

M. Šljivak

Hrvatski rukometaši pobijedili su sinoć Španiju sa 30:29 i igraće u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Selektor Kauboja Željko Babić ponovo je nakon meča imao zanimljiv nastup pred TV kamerama, a zahvalio se Gospi međugorskoj i Isusu.

"Imamo stalno povrijeđene igrače, imali smo puno problema, ali danas je pobijedila Hrvatska, naše srce i ljubav prema domovini. Ja ću se zahvaliti Gospo međugorskoj i Isusu. Želim da ljudi u Hrvatskoj budu sretni, da žene u marketima budu vesele, da se branitelji vesele", rekao je Babić nakon meča.

Protivnik rukometašima Hrvatske u polufinalu biće selekcija Norveške, a susret je na rasporedu za dva dana. U drugom polufinalu igraće domaća selekcija Francuske i reprezentacija Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti