Selektor Šuman platio put za Skoplje

Utakmice bile pod upitnikom

Selektor Šuman platio put za Skoplje

M. Šljivak

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u Skoplju odigrati prijateljski susret protiv selekcije Makedonije.

Naša reprezentacija se nalazi na turneji po Makedoniji i Srbiji, a biće odigrano ukupno pet prijateljskih utakmica.

Njih je dogovorio selektor Bilal Šuman sa selektorima Makedonije Linom Červarom i Saudijske Arabije Nenom Kljajićem, a obje selekcije su platile troškove našem timu za ove utakmice.

Kako navodi Dnevni Avaz, put u Skoplje i aranžman koji košta više od 60.000 eura, došao je u pitanje zbog 3.000 KM za autobus. Troškove puta nije imao ko da plati, a ponovo je spasitelj selektor Bilal Šuman. On je ponovo posegao u svoj džep, platio je put u Skoplje, pa će naši najbolji rukometaši ipak odigrati prijateljske susrete.

Isto je selektor učinio i uoči meča protiv Španije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i on za sada spašava obraz bh. rukometa.

Pitanje je kako ćemo dalje...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi