Seminar za trenere mlađih kategorija

U nedjelju na Mojmilu

Seminar za trenere mlađih kategorija

A. Beganović

Jučer je u prostorijama RS BiH održan sastanak izmedju predstavnika IO RSBiH, generalnog sekretara RS BiH, te predstavnika RK Bosna BH Gas.

Povod organizovanja sastanka je bila organizacija seminara za sve rukometne trenere koji rade sa mladima. Seminar će se održati u nedjelju 30. 01. 2011. godine, u Dvorani Ramiz Salčin - Mojmilo.

Predavač na navedenom seminaru ce biti proslavljeno igračko i trenersko ime iz BiH, Esad
Kurtagic.

Ovaj projekat je osim tehničkih organizatora, RS BiH i RK Bosna BH Ga, medijski podržao i najčitaniji sportski portal u regionu Sportsport.ba.

Pored seminara u nedjelju u ovoj godini širom BiH biće održano još osam seminara, koji će biti potpuno besplatni.

Treba istači i to da je Generalni sekretar RS BiH, Smajo Karačić, boravio u Visokom gdje je sa domaćinima dogovorio da se preostala dva kvalifikaciona meča naše reprezentacije sa Estonijom i Mađarskom odigraju u ovom gradu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.