Senadu Skopljaku neće biti produžen ugovor

Rukometaši Čelika ostali bez trenera

Senadu Skopljaku neće biti produžen ugovor

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika prvi dio sezone u Premijer ligi završili su na petom mjestu sa omjerom od osam pobjeda i sedam poraza. Rezultat je to koji ne može zadovoljiti ambicije Zeničana, koji su pred početak sezone najavili pohod na titulu.

Ekipa u kojoj igraju Kadić, Bajramović, Birdahić, Begagić, može i mora mnogo više. Ceh lošim rezultatima, koji su sigurno i odraz loše finansijske situacije u klubu platio je trener Senad Skopljak.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Naime, trener Zeničana je imao ugovor sa crno-crvenima do 17.decembra, a isti mu neće biti produžen. Rukovodstvo Čelika će imati dosta posla u narednom periodu, jer je prošle sedmice svoju ostavku ponudio i predsjednik kluba Pane Škrbić, tako da će pored trenera, ljudi koji vode brigu o ovom klubu morati pronaći rješenje za predsjedničku funkciju RK Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.