Sibinčić: Pauza će dobro doći da se spremimo još bolje

Kapiten RK Derventa za SportSport.ba

Sibinčić: Pauza će dobro doći da se spremimo još bolje

D. Vejo

Rukometaši Dervente jučer su slavili na gostovanju kod ekipe Hercegovine u okviru sedmog kola Premijer lige BiH rezultatom 24:28.

Gosti su ovom pobjedom još jednom dokazali da nisu niti malo naivan tim, te da će ostalim klubovima pomrstiti račune. 

"Dvorana u Nevesinju nešto je uža i kraća nego ostale, trebalo je vremena da se priviknemo na uslove. Poveli smo 10:5 nakon čega je zadnjih 10 minuta bilo oscilacije u igri što je domaćin iskoristio i poveo 11:10. U drugom poluvremenu zaigrali smo nešto angažovanije i stvorili prednost od četiri gola razlike koju smo održali do samog kraja. Sada nam slijedi pauza, u kojoj ćemo se truditi da se što bolje spremimo za nastavak prvenstva", rekao je za SportSport.ba kapiten RK Derventa, Zvjezdan Sibinčić.

Podjsetimo, kada je u pitanju RK Derventa povredu je u sinoćnjem meču zadobio Goran Lukić, za kojeg se još uvijek ne zna da li je lakše ili teže prirode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi