Sigurdsson: Nismo imali muda u odbrani

Islanđani razočarani ispadanjem

Sigurdsson: Nismo imali muda u odbrani

M. Šljivak

Islanđani su razočarani ispadanjem od Bosne i Hercegovine u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Bh. rukometaši su sjajnom igrom uspjeli ostati neporaženi na Islandu (29:29), te će naredne godine igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Ovo je veliko razočarenje za nas. Jedan detalj je presudio utakmicu na kraju. Imali smo dobru situaciju u posljednjih 10 minuta utakmice, ali smo trebali stvoriti veću prednost u finišu", rekao je nakon meča selektor Islanda Aron Kristjansson.

Mnogo više je razočaran bio kapiten Valur Sigurdsson...

"Igrali smo kukavički. Nismo koristili naše prednosti, nismo imali muda u odbrani. Postoji još mnogo stvari koje nismo odradili kako treba", rekao je Sigurdsson.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.