Sikimić: Krivaja je dobra ekipa, ali mi želimo pobjedu

Rukometašica Jedinstva za SportSport.ba

Sikimić: Krivaja je dobra ekipa, ali mi želimo pobjedu

E. Dindić

U okviru 3.kola Premijer lige BiH za rukometašice u Zavidovićima se igra derbi i sastaju se dvije neporažene ekipe domaća Krivaje i ekipa Jedinstvo AtlasRelaxa iz Tuzle. 

Tim povodom za SportSport.ba  govorila je Ivana Sikimić, desni bek Labudica. koja je govorila o svojim očekivanjima pred susreta sa ekipom Krivaje. 

"U subotu nas očekuje teško gostovanje protiv ekipe Krivaje. To je ekipa koja pruža veoma dobre partije, a posebno je opasna na svom terenu. Sigurno je da pobjeda neće doći sama, moramo uložiti veliki trud i napor i odigrati maksimalno dobro svih 60 minuta da bih donijeli novu pobjedu u Tuzlu.", rekla je Sikimić, pa je dodala:

"U prethodna dva kola smo pokazali kako treba da igramo i kako da se borimo na parketu. Bez obzira što će domaće rukometašice imati prednost domaćeg terena i publike, mi znamo svoj put i gostovanje u Zavidovićima je još jedna prepreka ka konačnom cilju", završila je Sikimić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo, utakmica trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice između Krivaje i Jedinstva na rasporedu je u subotu sa početkom od 20:00 h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi