Sjajan meč u Maglaju, domaćin slomio otpor Gračanice
FOTO: maglajinfo.com

Rukometna Premijer liga

Sjajan meč u Maglaju, domaćin slomio otpor Gračanice

E. Škorić

Rukometni klub Magaj savladao je Gračanicu sa 33:30 u utakmici 18. kola Premijer lige BiH.

Maglaj i Gračanica odigrali su sjajnu utakmicu, a domaćin je na kraju upisao novu pobjedu, iako su gosti pružili veliki otpor.

Maglajlije su imale 18:12 nakon 30 minuta igre, no na kraju su slavili s tri gola razlike.

Benjamin Čičkušić je s 13 golova vodio Maglaj do pobjede, dok je Hasan Čosić postigao šest golova. Na drugoj strani Almir Osmahodžić postigao je 13 golova. 

Maglaj ostaje trećeplasirani, a ovo mu je bila 13. pobjeda, dok je Gračanica upisala 13. poraz i nalazi se u grupi ugroženih klubova.

Maglaj - Gračanica 33:30

Maglaj: Džanbegović, Mehinagić 2, Omerović 4, Bradarić, Nenadović, Husarkić, Hadžihasić 1, Alić 2, Šahinović, Kujrić , Mutapčić, Karabegović, Ridžal, Abdurahmanović 5, Čosić 6, Čičkušić 13. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Gračanica: Ahmetašević, Šaković, Pašić, Morankić, Komnenović 1, Alibegović 1, Saračević, Redžić, Osmanhodžić 13, Avdić, Sumbić 5, Brđanović 1, Hamidović 5, Ilić 3, hasić, Bašić 1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi