Skandal u reprezentaciji Crne Gore: Igrač otjerao selektora

Veliki skandal potresa rukometnu selekciju CG

Skandal u reprezentaciji Crne Gore: Igrač otjerao selektora

E. Čaušević

Rukometaši Crne Gore za dva dana igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Švedske.

Dva dana pred meč selekcija Crne Gore ostala je bez selektora nakon skandala koji se desio poslije treninga tima. Naime, Ljubomir Obradović podnio je ostavku jer je Stevan Vujović "uletio" na trening, te je tražio objašnjenje o selektora zašto nije na spisku.

Rukometaš Crne Gore odjednom se pojavio u dvorani u kojem su trenirali igrači ove ekipe, te je želio da se obračina sa Obradovićem. Njemu nije bilo jasno zašto nije na spisku, ali nije dobio odgovor. Da bi se strasti smirile morala je reagovati i policija koja je Vujovića izvela iz dvorane.

Nakon što se sve završilo Rukometni savez Crne Gore je putem maila informisao crnogorsku javnost da je Obradović podnio ostavku.

"Rukometni savez Crne Gore šokiran je postupkom bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji je zajedno sa Vukanom Lipovinom i trećom nepoznatom osobom na vandalski način prekinuo trening reprezentacije. Sve što se dešavalo na večerašnjem treningu biće procesuirano od nadležnih državnih organa. Sa žaljenjem konstatujemo, i razumijemo da je nakon incidenta selektor Ljubomir Obradović podnio ostavku, jer smo i sami zaprepašteni postupkom bivšeg reprezentativca, kome se pridružio bivši juniorski reprezentativac Vukan Lipovina i treće lice koje je nepoznato. Nećemo dozvoliti da nam igrači smjenjuju selektora, a takođe ni ulica neće određivati selektore nacionalnih reprezentacija. Zahvaljujemo se Miloradu Davidoviću i Petru Kapisodi, koji će zajedno predvoditi reprezentaciju u ovom dvomeču sa Švedskom i Rusijom", navodi se u saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi