Skauti se pripremaju za drugi dio sezone

Skauti se pripremaju za drugi dio sezone

A. Beganović

Vodeća ekipa rukometnog prvenstva Bosne i Hercegovine, Izviđač, s pripremama za drugi dio sezone počela je odmah nakon novogodišnjih praznika.

Rukometaši Izviđača su prvi dio sezone završili na čelu prvenstvene tabele, a njihova želja je ostati tu i nakon posljednjeg 30. kola.

Kako bi što spremniji dočekali početak drugog dijela sezone u kojem će 29. januara u Ljubuškom snage odmjeriti ssa Bosnom Visoko, izabranici Zdenka Grbavca su odmah nakon novogodišnjih praznika počeli trenirati.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Pompletne pripreme Skauti će odraditi u Ljubuškom s tim što će odigrati i nekoliko prijateljskih susreta, a trener Grbavac do kraja sezone očekuje neizvjesnu borbu za prvo mjesto uz nadu da će njegov mladi tim prvi proći kroz cilj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi