Skauti u Tuzli, Vogošća dočekuje Čelik

Skauti u Tuzli, Vogošća dočekuje Čelik

A. Beganović

Danas i sutra su na rasporedu utakmice 3. kola Premijer lige za rukometaše, a vodeći Izviđač gostovat će u Tuzli.

Nakon što su u prva dva kola na svoj konto upisali šest bodova, rukometaši Izviđača će pobjednički niz pokušati nastaviti u Tuzli gdje će snage odmjeriti sa Slobodom koja je na polovičnom učinku (pobjeda i poraz).

Bosna iz Visokog, koja također ima dvije pobjede, gostovat će u Gračanici, dok najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone, Vogošća, dočekuje Čelik.

U Sarajevu će snage odmjeriti Bosna i Gradačac, Konjuh će u Živinicama ugostiti Prijedor, Krivaja i Zrinjski će u Zavidovićima odigrati derbi začelja, dok će Derventa na domaćem terenu snage odmjeriti sa Lokomotivom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.