Škrbića na mjestu predsjednika kluba zamijenio Hasanović

Promjene u RK Čelik

Škrbića na mjestu predsjednika kluba zamijenio Hasanović

D. Kurbegović

U narednu polusezonu rukometni klub Čelik ulazi s novim kadrovskim rješenjima, ali i s ambicijama da izbori opstanak u Premijer ligi.

Na današnjoj press konferenciji svoj odlazak s mjesta predsjednika kluba potvrdio je Pane Škrbić. On će u narednom periodu obavljati samo funkciju predsjednika skupštine kluba.

Novi predsjednik Upravnog odbora je Sanel Hasanović, dok će ekipu s klupe predvoditi Seldin Rizvanović, a kapitensku traku će nositi  Aldin Begagić. Rukometaši Čelika pripreme su zvanično počeli 9. januara. Stručnom štabu trenutno je na raspolaganju 19 igrača uz 4 juniora koji su priključeni prvom timu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Čelik su u pauzi napustili golman  golman Enes Sirćo,  a karijeru će nastaviti u Konjuhu. Nemanja Bezbradica će obući dres Krajine, dok su najavili prestanak aktivnog igranja rukometa Ranko Božić i Nikola Grahovac. Osim  povratnika u ekipu Edina Bajramovića, nova imena u zeničkom ligašu su: Semir Zvekić koji je nastupao za Slogu, Marko Dramac i Mahir Burić bivši igrači sarajevske Bosne, zatim trojica igrača iz Žepča:Slaven Barbarić,Marko Mrkonjić i Damir Čoruša.Do početka lige ekipa će trenirati u Areni Zenica a 22. januara sudjelovat će na turniru u Zavidovićima,na kojem će pored Krivaje igrati još Izviđač, Vogošća i Čelik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti