Slišković se vraća nakon 15 mjeseci borbe sa bolešću
Foto: EPA

Hrvatski rukometaš ponovo u dresu RK Celje

Slišković se vraća nakon 15 mjeseci borbe sa bolešću

Ivan Slišković će se pokušati vratiti rukometu nakon 15 mjeseci odsustva zbog borbe sa mononukleozom. 

Sjajni hrvatski rukometaš će se ponovo pridružiti ekipi Celja, za koju je već nastupao od 2013. do 2015. godine.

Ovaj 26-godišnji rukometaš je svoj posljednji takmičarski meč odigrao u dresu reprezentacije Hrvatske na Olimpijskim igrama u Riju, prije nego što su počeli njegovi zdravstveni problemi. 

Slišković je propustio čitavu prošlu sezonu zbog problema za mononukleozom, a proteklog ljeta je sporazumno raskinuo ugovor sa Veszpremom u koji je stigao 2015. godine. Hrvatski rukometaš je po dolasku u Veszprem pružao sjajne partije, ali je zbog zdravstvenog stanja propustio priliku ostaviti dublji trag u ovoj mađarskoj ekipi.

Ipak, sada je Ivan Slišković dobio priliku za novi početak u RK Celje, a član ekipe ovog kluba će biti barem do kraja ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije