Krivaja gostuje u Mejdanu

Sloboda Solana juriša na novu pobjedu

Rukometaši tuzlanske Sloboda Solane poslije četiri odirana kola Premijer lige BiH imaju sedam bodova i nalaze se u gornjem dijelu tabele. Uz malo više sportske sreće Tuzlaci su mogli biti jedina neporažena ekipa u elitnom rangu. 

Međutim, i sa sadašnjim skorom u taboru crveno-crnih su prezadovoljni, a nadaju se kako će trend dobrih rezultata biti nastavljen i u duelu 5. kola kada u Mejdan dolazi Krivaja iz Zavidovića.

"Naravno da želimo nastaviti niz pobjeda i dobrih igara. Vrijedno smo trenirali, a ja upozoravam svoje igrače kako utakmica s Krivajom neće biti nimalo lagana. Dobro nam je poznata njihova škola rukometa i samo kroz maksimalni angažman možemo doći do trijumfa", kaže Mirza Bulić, trener Sloboda Solane.

Prvotimac Muamer Sejdinović, poznat je po tome što obavlja lavovski dio posla u odbrani. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nama je svaka utakmica u Premijer ligi BiH privilegija. U svaku ulazimo maksimalno našpanovani, a tako će biti i ovoga puta. Želimo pobjedu, ali ne podcjenjujemo rivala", kaže Sejdinović.

Zbog bolesti susret će propustiti Omar Babović, Eldin Hajdarević je imao saobraćajnu nesreću, dok će Alen Brčaninović odraditi crveni karton. Utakmica se igra u petak u maloj dvorani Mejdana s početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.