Slobodan dan za rukometaše, u nedjelju protiv Danske

Nakon remija u Bjelorusiji

Slobodan dan za rukometaše, u nedjelju protiv Danske

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Evropsko prvenstvo otvorila je remijem na gostovanju kod Bjelorusije, a rezultat je na kraju glasio 25:25. 

Izabranici Draga Markovića, na minut prije kraja imali su posjed lopte, ali je naš posljednji napad nešto slabije organizovan. Domaći blok odradio je dobar posao, što im je dalo priliku da u posljednjih 15 sekundi organizuju napad, ali je na kraju završni šut Bjelorusa otišao preko gola, pa jena semaforu ostalo 25:25.

Dan nakon meču sa Bjelorusima selektor Marković je svojim igračima dao slobodan dan, a najbolji bh. rukometaši trebali bi u Tuzlu sletjeti danas između 11 i 12 sati. Prvi trening planiran je za sutra, a baza rukometne reprezentacije BiH biće na jezeru Modrac u Lukavcu.

Naredna utakmica kvalifikacija za EP na programu je u nedjelju protiv selekcije Danske, najvećeg favorita za prvo mjesto u našoj grupi, aktuelnih evropskih i svjetskih viceprvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.